ممنوعيت فروش صنايع‌دستي خارجي در اماکن علمي و تحقيقاتي

احمد بالان در اين باره به خبرنگار ميراث آريا(chtn)، گفت: مصوبه هيأت دولت در زمينه جلوگيري از فروش صنايع‌دستي غير ايراني در اماکن تاريخي کشور نتايج مثبتي به همراه داشته است.

وي ادامه داد:‌ اين مصوبه زمينه ساز جلوگيري از ورود کالاهاي بي کيفيت و کم تنوع خارجي به اماکن ميراثي و تاريخي اکثر نقاط کشور شد.

مدير کل امور بازرگاني تصريح کرد:‌ همچنين نتايج مثبت حاصل از اين راهکار به توسعه و گسترش بازار فروش محصولات صنايع‌دستي کشورمان انجاميد.

اين مقام مسئول اضافه کرد:‌ موفقيت‌هاي حاصل از اين راهکار انديشه تعميم آن به اماکن فرهنگي،‌ مطالعاتي و تحقيقاتي را در ميان کارشناسان و صاحبنظران به وجود آورد.

وي با بيان اينکه به تازگي شاهد برپايي نمايشگاه‌ها و بازارچه‌هاي صنايع‌دستي در اماکن دانشگاهي و فرهنگي کشور هستيم، گفت: امکان عرضه صنايع‌دستي ايراني و بي کيفيت در اين نمايشگاه‌ها و بازارچه‌ها وجود دارد.

بالان افزود: همچنين به منظور جذب بيشتر مخاطبان به مکان‌هاي علمي و تحقيقاتي، توليدات صنايع‌‌دستي و هنرهاي سنتي را به نمايش در مي‌آورند که زمينه مناسبي براي نمايش کالاهاي ارزان قيمت غير ايراني هستند.

مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي در ادامه اظهار داشت:‌ معاونت صنايع‌دستي به دنبال دريافت مصوبه تازه‌اي از هيأت دولت در سفرهاي استاني با هدف جلوگيري از عرضه اين محصولات در تمامي اماکن فرهنگي، علمي و تحقيقاتي است.

احمد بالان خاطرنشان کرد:‌ اين مصوبه مي‌تواند از نفوذ کالاهاي غير ايراني به مراکز فرهنگي که مکان‌هايي براي علم آموزي و دانش آموزي هستند، جلوگيري کند.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389072918